top of page
Untitled_Artwork 2.png

Madame Stones

Untitled_Artwork 2_edited.png

Ik ben Simone, een Rotterdamse gevestigd in Limburg. 
 
In 2016 ben ik begonnen met piercen. De laatste jaren heb ik door heel Nederland gepierct en nu een vaste plek in het team bij Janssen&Janssen. Hier heb ik het super naar mijn zin!

Samen met Janne en Vera staan we klaar voor jullie om je te voorzien van nieuwe piercings, dermals, toothgems en een heel groot assortiment met toffe hoog kwalitatieve sieraden. 
Samen met jou kijken we om je piercings tof te stijlen! 

Ik streef ernaar om iedereen op zijn gemak te stellen, goed te informeren en met een vette piercing of sieraden naar buiten te laten gaan. 

Ieder mens is anders, daarom kijken we altijd voor we beginnen wat je wensen zijn, op welke plek de piercing het beste tot zijn recht komt en wat anatomisch mogelijk is bij je. 

We werken zeer professioneel en volgens de strikte GGD regels. 
Je bent bij ons welkom zowel op afspraak als op inloop. 

Voor elke piercing vraag of advies staan we voor jullie klaar. Zelfs als je piercing bij een andere shop gezet is, helpen we je met alle liefde! Ons doel is te zorgen dat iedereen kan ervaren hoe tof piercings zijn! 

We vinden het altijd leuk om getagd te worden in jullie foto's of stories. Ook met een Google review zijn we super blij! 

Buiten het piercen om, verdeel ik mijn liefde tussen de katten, mijn vriend en de kinderen. Mijn favoriete kleur is geel, mijn lievelings eten is pizza en zelf gerolde springrolls. Al kun je me eigenlijk voor al het eten midden in de nacht wakker maken, zolang het maar vegan of vegetarisch is! 

 

IMG_6400_edited.png
bottom of page