top of page
Untitled_Artwork 2.png

Tooth gems

Untitled_Artwork 2_edited.png

Sinds kort kun je bij ons naast piercings laten zetten en verwisselen ook tooth gems laten plaatsen. Tooth gems zijn kleine kristallen of ornamenten die op de tanden worden aangebracht met behulp van lijm welke ze bv. ook gebruiken voor het plaatsen van een beugel. 

Hoe lang blijf een tooth gem zitten?
Dit verschilt enorm van persoon tot persoon. Bij sommige laat de Swarovski of figuurtje na enkele maanden los, anderen hebben er jaren plezier van. 

Hoe verwijder ik een tooth gem?
Als je de tooth gem beu bent kun je deze heel gemakkelijk laten verwijderen door je eigen tandarts. 

Kan iedereen een tooth gem nemen?
Voor bijna iedereen is het nemen van een tooth gem mogelijk! Echter is het wel een vereiste dat de tand "leeft". Dus op een kunstgebit of een facing kan het helaas niet. 

Doet het zetten van een tooth gem pijn?
Nee! Het zetten van een tooth gem is geheel pijnloos. Het duurt ook maar z'n 5 minuten om hem te plaatsen. Je tand word goed schoon en droog gemaakt en met behulp van speciale lijm word de door jou gekozen tooth gem geplaatst. Reken er op dat je z'n 20 minuten binnen bent. Genoeg tijd om je gem uit te zoeken, hem te plakken en een leuke foto te maken als we klaar zijn! 

Mag ik een tooth gem zetten als ik zwanger ben?
Yes! Dit mag gewoon. De Swarovski diamantjes of gouden figuurtjes worden vast gezet met lijm, er word niet geboord of schade toegebracht. 

Waar kan ik uit kiezen voor een tooth gem?
Er is een ruim assortiment aan tooth gems! Kijk gerust even bij de voorbeelden. Voor de actuele voorraad kun je ons altijd bellen, wil je zeker weten dat wat jij gezien hebt op voorraad is? Laat het ons gerust even weten dan leggen we hem apart als je je afspraak maakt! 

bottom of page